top of page
Vrouwen op de klimmuur

PArTICULIER

Gewoon eens komen klimmen? Hiervoor kan je bij ons steeds zonder reservatie terecht, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

 

Iedereen kan bij ons terecht om te klimmen.

Hierbij maken we een eerste opsplitsing in boulderen en lengteklimmen:

Boulderen:

Je kan bij ons terecht om te komen boulderen (dit is klimmen tot maximaal 4,5m. hoogte, beveiligd door middel van een dikke valmat). Geen enkel probleem als je hier nog geen ervaring mee hebt, als je ons dit bij aankomst meldt, geven we je een kort woordje uitleg over hoe dit in zijn werk gaat, en kan je vervolgens direct aan de slag.
Hiervoor hoef je niet te reserveren, maar kan je gewoon binnenspringen, enige dat je nodig hebt hiervoor is sportieve kledij, en propere, nauw-aansluitende binnenschoenen. Wij hebben in onze zaal klimroutes,  gaande van zeer eenvoudig, tot heel erg moeilijk. Voor elk wat wils dus.
Voor de allerkleinsten is er ook een kleutergedeelte met kleine glijbaan voorzien. Zo kunnen zij ook op hun eigen niveau de klimmuren trotseren. 

Bij kinderen onder de 12 jaar vragen we juist dat er een volwassene mee de zaal in gaat om hen wat te helpen.

Lengteklimmen:

Je kan bij ons ook terecht om te lengteklimmen en/of voor te klimmen. Hierbij klim je tot 16.5m hoogte, waardoor er wel nood is aan eerst een opleiding te hebben gevolgd, zodat dit veilig kan gebeuren. In onze zaal dient elke zekeraar te beschikken over KVB-1 (of gelijkwaardig uitgereikt door een klimclub/federatie).
Als je dit nog niet hebt kan je hiervoor uiteraard ook op bij ons terecht om deze te behalen: klimvaardigheidsbewijs

- Meer dan 10 personen? Dan graag reservatie via info@klimzaalbleau.be (groepsformules)

bottom of page