top of page
LaetitiadeVos-07438.jpg

G-Klimclub

De G-klimclub is een werking binnen klimclub Bleau waarbij we personen met motorische en/of verstandelijke beperkingen welkom heten.

In deze groep kunnen de deelnemers zich elke week één keer volledig uitleven in zowel de boulder- als de lengteklimzaal.

Om hen te ondersteunen staan dan ook wekelijks een hele groep vrijwilligers klaar om te beveiligen en te helpen waar nodig.

Wil je graag meer info of wil je eens langskomen om kennis te maken met onze werking? Dan kan je hiervoor terecht  bij Christophe via onderstaan e-mailadres.

 christophe@klimzaalbleau.be

Inschrijvingen voor het seizoen 2024-2025 zullen openen vanaf 1 juni 2024. op woensdag 26/06/2024 zal er ook een testles doorgaan om 17u30. Wil je hier graag aan deelnemen? Stuur een mailtje naar christophe@klimzaalbleau.be.

Wil je graag direct inschrijven, dan zal dit binnenkort mogelijk zijn via ons online inschrijvingsplatform. Hieronder kan je alle nodige informatie vinden over onze G-werking en kan je ook doorklikken naar de bookingstool.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graag zetten we hieronder ook nog de linken naar enkele pagina's die ook voor de  G-werking interessant kunnen zijn. Zo zal je de nieuwsbrief terugvinden, de toegangsbrief om op de Blaarmeersen binnen te rijden tijdens de zomer en een link naar de sportkampen. Want ja, ook voor de G-klimmers onder ons organiseren 1 keer per jaar een sportkamp.

G-werking

Wie: personen met een motorische en/of verstandelijke beperking van geboortejaar 2016 of ouder.

Mogelijke momenten:

op woensdag:

  • van 16u30 tot 17u30

  • van 17u30 tot 18u30

op zaterdag:

  • van 13u tot 14u

Kostprijs:

€250 voor een volledig schooljaar. Inschrijven via Uit-pas of persoonlijk afbetalingsplan mogelijk. Mail hiervoor naar sander@klimzaalbleau.be

Inbegrepen in de prijs:

  • verzekering

  • t-shirt

  • 35 lessen met begeleiding

  • boulderabonnement

Benodigdheden:

  • sportieve kledij (geen rokjes of kleedjes)

  • klimschoenen, turnpantoffels of propere sportschoenen

Bleau Open Adult Selection (23 of 167).jpg
LaetitiadeVos-07452.jpg
sport vlaanderen.png
bottom of page