top of page

jeugdklimclub

OVER ONZE Jeugdwerking

Onze jeugdklimclub of - Bleau Climbing Team - biedt kinderen en jongeren de kans om één keer per week recreatief te klimmen, twee keer per week aan te sluiten bij een trainingsgroep of volop in te zetten op competitie en daarvoor minstens drie keer per week te trainen.

 

Lager op deze pagina vind je een overzicht van onze verschillende groepen.

Het klimseizoen loopt van september tot juni, tijdens de vakanties is er geen les. Dan zijn er wel mogelijkheden om sportkampen te volgen.

In juni organiseren we testlessen, met oog op inschrijving voor seizoen 24-25. Deze zijn bedoeld voor kindjes/ouders die nog niet helemaal zeker zijn of onze klimlessen de volgende sport wordt, en zijn geen verplichting om volgend jaar te kunnen meedoen.
 

Inschrijven voor de testlessen kan vanaf 1 mei, via onze bookingstool.

Testlessen voor maki's, saki's en bonobo's zijn volzet, je kan wel nog inschrijven voor de wachtlijst hiervoor.
 

De inschrijvingen voor deelname aan seizoen 24-25 komen vanaf juni hier op de website beschikbaar:

Vanaf 1 juni krijgen onze huidige leden de kans om in te schrijven, en vanaf 15 juni (12u00) worden de beschikbare plekken opengezet voor nieuwe inschrijvingen.

Let bij inschrijving goed op dat je zeker in de juiste groep (leeftijd + lesuur) inschrijft, veranderen naar een ander lesgroepje achteraf kan enkel als er in dat ander groepje nog plaats beschikbaar is.

Schrijf je een tweede kind van hetzelfde gezin in? Dan kun je genieten van €15 gezinskorting. Gebruik hiervoor de code "TWEEDEKIND15" bij het afrekenen in de boekingstool.

Onze lessen vinden plaats in Klimzaal Bleau (Campinglaan 2, 9000 Gent).

recreatief klimmen
Een les per week
TRAININGSGROEPEN
twee lessen per week
COMPETITIETEAM
enkel inschrijven na selectie
bottom of page