top of page

stages

Verleg je grenzen en ontdek de bergsport ook buiten. Bij ons kan je terecht voor allerhande binnenlandse en buitenlandse stages. Onze begeleiders zorgen ervoor dat je op een leuke en veilige manier verschillende bergsporten kan ontdekken. We hebben voor iedereen wat wil van beginnende bergwandelaar tot ervaren canyoneer.

IMG_1413.jpeg

01

Bergwandelen

Na een lange klim genieten van een adembenemend uitzicht, lunchen op de top, je voeten even in een bergmeertje afkoelen. 's avonds genieten van het comfort van een hotel, de gezelligheid van een berg-hut of de rust en beleving van een nacht onder de sterren....

02

Bergbeklimmen

Overweldigende uitzichten, uitdagende topbeklimmingen en het samen grootse avonturen beleven op rots, sneeuw, ijs en mixte terrein.

Untitled design (3).jpg
IMG-20210121-WA0027.jpg

03

Rotsklimmen

Klimmen is een uitdagende sport die je hele lichaam doet werken, zowel fysiek als mentaal. Daarom dat er ook niets mooier is dan dit te ervaren buiten in de natuur.

04

Via Ferrata

Beveiligd aan een staalkabel overwin je steile rotswanden. Een laagdrempelig verticaal avontuur wat smaakt naar meer !

unnamed (2).jpg
Canyon_6_Maglia_32.JPG

05

Canyoning

Klauteren, springen, glijden, rapellen,.... 

Je volgt de loop van het water door smalle barsten en adembenemende kloven, die ontstaan zijn door het spel van water en wind.

bottom of page