top of page

MObiele
KlimROTS

Bleau stelt u graag haar nieuwe mobiele klimrots voor, die gemonteerd is op een zelfstaande aanhangwagen. Met deze nieuwe structuur komen we bij u langs voor opendeurdagen, beurzen, sportevenementen, verjaardags- of communiefeestjes of op eender welke plaats waar er animatie en een avontuurlijke touch gewenst is. Voor elk moment, leeftijd en doelgroep hebben we het gepaste aanbod, want het unieke aan de klimrots is dat je er niet alleen op kan klimmen, maar dat we in de rots zelf een heleboel uitdagingen meebrengen.

WhatsApp Image 2024-04-23 at 12.19.52.jpeg

De klimmuur


De rots is voorzien van klimroutes van alle moeilijkheidsgraden, zodat iedereen er zich kan op uitleven. De eenvoudigste routes zijn al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook volwassenen en zelfs gevorderde klimmers zullen er een aantal pittigere routes op terugvinden. De veiligheid blijft gegarandeerd door de valmatten die we rond de klimrots leggen. De capaciteit bedraagt 25 personen.

 

Extra activiteiten op maat


Onze ervaren monitoren kunnen je indien gewenst laten kennismaken met een aantal activiteiten die je evenwicht en coördinatie stevig op de proef zullen stellen. Het ziet er allemaal zo simpel uit, maar wacht maar tot je er zelf aan begint! We stellen jullie een mix voor uit verschillende activiteiten, zoals slacklinen, rolla bolla, jongleren, diabolo, devil sticks, het bouwen van menselijke piramides, steltlopen...

 

De formule


De mobiele klim- en evenwichtsschool kan op allerlei evenementen en op allerlei manieren ingezet worden, en is voor korte of lange termijn beschikbaar. Wil u een sportieve trekker op een evenement, wil u wat animatie op een verjaardagsfeestje bij u thuis, wenst u een avontuurlijke sportdag op te bouwen voor een school, of organiseert u een beurs die wel een publiekstrekker kan gebruiken – alles kan. Wij voorzien in gediplomeerde begeleiding voor het klimmen of voor de extra activiteiten. Onze trainers geven u dan de nodige tips en tricks, en garanderen de veiligheid. Voor langere periodes is de klimrots ook zonder extra begeleiding te huur. 

 

Rocks@School - de promotie voor scholen!


Scholen bieden we graag een speciale formule aan: 'Rocks@School'. We installeren dan één van onze mobiele klimrotsen bij u op school, voor een volledige week klimplezier. Superorigineel, en ideaal om eens een lesweek anders in te kleuren! Niet slecht toch, een klimrots voor een volledige week en u betaalt slechts voor 2 dagen!
Indien gewenst verzorgen we een instructiesessie voor de leerkrachten. We geven dan de nodige veiligheidstips, en leggen jullie enkele van de leukste en meest uitdagende klimspelletjes en opdrachten uit.

 

De prijzen

 • Huur en plaatsing mobiele boulder (per dag)
  €395 (excl. btw 21%)

 • Zelf afhalen (BE rijbewijs): 10% korting

 • Transport: €1/km (excl btw)

 • Begeleiding door gediplomeerde monitor: €40 per uur, zondag  €60/u  (btw excl 6%)
  Gebruik van alle extra materiaal: inbegrepen

 • Rocks@School
  Prijzen zie hierboven + €250 (excl. btw, voor de volle 5 klimdagen)
  Instructiesessie of begeleiding door gediplomeerde monitor: €40 per uur (btw excl.) (prijs op zondag komt op €60/u)

Voor andere meerdaagse evenementen komt er €250 excl. btw per dag bij, voor evenementen van langere duur vraagt u best een offerte op maat.

Voor extra informatie en reservatie kan u terecht via info@klimzaalbleau.be.

bottom of page